Informatiebijeenkomst1

Nieuws

Howie the Harp Amsterdam start later vanwege corona

​Het team van Howie the Harp Amsterdam heeft besloten om het aankomende studiejaar drie maanden uit te stellen. De start zal zijn op vrijdag 4 maart 2022.

Het team van Howie the Harp Amsterdam heeft besloten om het aankomende studiejaar drie maanden uit te stellen. De start zal zijn op vrijdag 4 maart 2022. 

De huidige coronamaatregelen en onzekerheid over de maatregelen die er wellicht nog aankomen, heeft ons dit doen besluiten. 

De kracht van Howie the Harp zit in het samen leren en ontwikkelen van ervaringsdeskundigheid en dat kan het beste als de groep elkaar live ziet. Voor Howie the Harp is dit van groot belang om kwaliteit van onderwijs te kunnen bieden. Binnen de huidige maatregelen en mogelijkheden vinden wij het niet verantwoord om te starten met een nieuwe groep gemotiveerde studenten. Door de start uit te stellen, verwachten we een betere start kunnen geven. Ook zullen we de tijd benutten om extra maatregelen te treffen. 

De komende maanden bieden we de groep wel een overbruggingsprogramma, zodat studenten aangehaakt en gemotiveerd blijven. Aankomend studenten zijn geïnformeerd.