Rotterdam

Howie the Harp Rotterdam wordt sinds 2012 aangeboden door Pameijer. Het team bestaat uit een hoofddocent, drie ervaringsdeskundige coaches, een coördinator, twee administratief medewerksters en drie vrijwilligers. Benieuwd hoe de locatie eruit ziet? Volg dan hier de rondleiding. 

Over Pameijer

Pameijer biedt op alle levensterreinen ondersteuning aan mensen op een manier die hen verder helpt, tijdelijk of een leven lang. Herstelondersteunende zorg is hierbij een kernbegrip. Ook mensen in een kwetsbare situatie moeten zich veilig voelen, zich kunnen ontplooien, langer zelfstandig blijven, volwaardig meedraaien in de maatschappij en iets voor elkaar kunnen betekenen. De opleiding Howie the Harp™ draagt hieraan bij door enerzijds mensen een kans te bieden zich te scholen tot ervaringsdeskundigen en anderzijds door de inzet van deze functie in de ondersteuning.

Bekijk hier de website van Pameijer

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Rotterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen als de opleiding voor medewerkers (MOED). De reguliere opleiding wordt tweemaal per jaar geboden, de opleiding voor medewerkers (MOED) eenmaal. Medio oktober 2023 start de training Familie Ervaringsdeskundigheid.

Agenda

Mocht je een keer langs willen komen om de sfeer te proeven op locatie Rotterdam dan ben je van harte welkom. We hebben wekelijks op WOENSDAG een inloopuurtje van 14.00-15.00.


Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Rotterdam is gevestigd in een oud schoolgebouw in Rotterdam IJsselmonde.

Via E-mail bereikbaar op : howie.the.harp@pameijer.nl

Howie the Harp™ Rotterdam
Koninginneweg 300
3078 GS Rotterdam
t: 088 2716372

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Kom je met de auto? In de buurt is er voldoende parkeergelegenheid. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met het OV.

Tramlijn 23 Uitstappen bij halte Antonius IJsselmonde

Bus 83 of 183 Uitstappen bij halte Koninginneweg

Komend vanaf de A16 Brienenoordbrug: Zorg dat je over de rechterbrug komt. Over de brug 1e afslag, afrit 24 nemen en meteen in de bocht rechterbaan kiezen. Je voegt nu in op het IJsselmondse plein. Neem de rotonde helemaal rond en houd de linker rijbaan aan richting de van Hoochstratenweg. Onder de snelweg door bij verkeerslichten rechtsaf richting van Hoochstratenweg. De eerste afslag rechts is de Koninginneweg; zoek een parkeerplaats. Howie the Harp is onder de snelweg door maar dat kan niet met de auto. Lopen tot Koninginneweg 300.

Komend uit de richting A16 vanuit het Zuiden:  Afslag Capelle aan den Ijssel, afslag 24 Rotterdam-Feijenoord. Houd rechts aan bij de borden voor Beverwaard/Oud IJsselmonde, sla rechtsaf naar de Arthurweg. Sla linksaf naar de Roelantweg. Sla linksaf naar de Koninginneweg en zoek een parkeerplaats. Howie the Harp is onder de snelweg door maar dat kan niet met de auto. Lopen tot Koninginneweg 300

Nieuws

Howie the Harp™ Rotterdam

Roger Rdam

03/2024

​Roger Premuzak start als nieuwe Opleidingsmanager Howie The Harp

​Roger Premuzak: "Met heel veel plezier en inzet heb ik de afgelopen elf jaar mogen werken als Coach bij Howie The Harp Rotterdam. In die functie heb ik mij mogen ontwikkelen en ben ik elk jaar gegroeid, onder leiding van Natalie Bunschoten, Jan Alblas en Richard van Vliet.

Lees meer