Friso

Nieuws

Betaalde baan voor student Howie the Harp

"Als ik niet op vrijdag 8 februari uit pure nieuwsgierigheid en belangstelling voor het vak met twee medestudenten was afgereisd naar het RAAK-festival in Zwolle, had ik nu geen betaalde baan als ervaringsdeskundige gehad”, aldus Friso Liesker. Friso volgde afgelopen jaar in Amsterdam de opleiding Howie the Harp.

“Waar begint toeval? Eén ding is zeker: als ik niet op vrijdag 8 februari uit pure nieuwsgierigheid en belangstelling voor het vak met twee medestudenten was afgereisd naar het RAAK-festival in Zwolle, had ik nu geen betaalde baan als ervaringsdeskundige gehad”, aldus Friso Liesker. Friso volgde afgelopen jaar in Amsterdam de opleiding Howie the Harp.

Lees het interview met Friso in onze nieuwsbrief juli 2019

De nieuwe lichting Howie the Harp in Amsterdam start 26 september. Er zijn nog een paar plekken vrij. De allerlaatste informatiebijeenkomst voor het tweede jaar voor de opleiding Howie the Harp vindt plaats op maandag 19 augustus van 13.00-14.30 uur. Ken jij iemand voor wie de opleiding tot ervaringsdeskundige iets kan zijn, attendeer ‘m hierop. Vergeet je niet aan te melden voor de informatiebijeenkomst via www.howietheharp.nl